Medisch pedicure Marleen Beeken

 

"Bij mij wordt er naar je geluisterd en heb je tijd voor jezelf.”

Marleen Beeken

"Na de aandacht voor je voeten, verlaat je met nieuwe energie de praktijk!”

Marleen Beeken

Voorstelling

profielfoto van Marleen Beeken voor uw gespecialiseerde voetbehandelingen.

Ik ben Marleen Beeken 56 jaar en al enkele jaren werkzaam als gespecialiseerd voetverzorgster. Omdat de nood groot werd tijdens de corona periode heb ik de sprong gewaagd en ben ik voltijds gaan werken. Ik heb als het ware van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Ik verzorg graag mensen en heb een passie voor voetproblemen dus dit is de perfecte match om iets mee te doen.

Na jaren gewerkt te hebben als nachtverzorgende in een rusthuis ben ik dan drie jaar geleden als gespecialiseerd voetverzorgster op volledig zelfstandige basis gaan werken. Ik heb mijn passie voor probleemvoeten nu gecombineerd met mijn liefde voor oudere mensen. Werk daarom nog als pedicure in een rust- en verzorgingstehuis. Als ik daar niet aan het pedicuren ben, vind je me in een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. En om de twee weken in een gezondheidscentrum in Genk.

Vanaf 08/23 kunnen ook jullie van mijn passie en specialiteiten gebruikmaken.


Behandelingen

Bij mij kan je oa terecht voor:

Gespecialiseerde voetverzorging op maat


Ontsmetten van de voeten, basis voetverzorging (nagels knippen en vijlen, eelt verwijderen) Behandelen van ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, weke en harde likdoorns. Behandelen van diabetische en oncologische voet. (uitsluitend met voorschrift) Deskundige uitlegover aanpak en preventie van uw voetprobleem.

Deelbehandeling


Als u last hebt van 1 specifiek probleem zoals o.a. een likdoorn, een eeltpit, een ingegroeide nagel, een verdikte nagel en u wil hier snel van verlost zijn kan u voor een deelbehandeling kiezen.

Onychoplastie


Hierbij wordt de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig vervangen door een kunstnagel (gel of acryl). Het doel hiervan is het bijsturen van de groeirichting van de nagel en het beschermen van het nagelbed.

Orthonyxie


Is het verbeteren en begeleiden van de hyperconvexe, pijnlijke nagelvorm (kromme of tunnelvormige teennagel) of ingegroeide nagel, door middel van heveling met behulp van een beugel. Voor een milde vorm maak ik gebruik van een medigel voor meer complexe problemen van ingegroeide of andere probleem nagels maak ik gebruik van een podofix beugel techniek.

Nagelreparatie


Een nagelreconstructie wordt gebruikt om beschadigde nagels te herstellen of te repareren. Zo kunnen gescheurde, afbrokkelende en kapotte nagels, ontbrekende nagelhoeken, trauma nagels, schimmelnagels, ...... gerepareerd en begeleid worden. De natuurlijke nagel wordt gedeeltelijk of geheel vervangen door middel van een medi gel of acrylgel. De oorspronkelijke nagelwallen blijven zo veel mogelijk behouden waardoor het onjuist groeien van het nagelbed wordt voorkomen.


Hoe gaan we samen aan de slag?

Bij een eerste afspraak wordt er een anamnese afgenomen en doen we een voet- en nagelonderzoek. Wij bekijken samen welke behandeling en/of techniek er nodig zal zijn om jou van jouw pijnklachten af te helpen.


Tarieven

Medisch pedicure
37 euro
Deelbehandeling vb eeltpit
23 euro
Speciale technieken
Prijs wordt ter plaatse besproken en is afhankelijk van de speciale techniek

Contact

U kan me steeds contacteren voor verdere informatie

marleenbeeken@praktijkdeduinen.be

U kan rechtstreeks een afspraak maken bij me via onderstaande knop, waar u ook mijn consultatie uren kan zien.


Afspraak maken


Naast de patiënten uit Hechtel-Eksel, sta ik natuurlijk ook open voor patiënten uit andere steden/gemeentes zoals Peer, Leopoldsburg, Houthalen, Helchteren, Overpelt, Neerpelt, Kaulille of andere...


Medische pedicure - Marleen Beeken

Collega voetverzorging